almond-olive

Οι ελιές που προορίζονται για γέμισμα μεταφέρονται σε τραπέζια εργασίας όπου έμπειρες εργάτριες τις γεμίζουν με το χέρι. Το γέμισμα των ελιών είναι μια παραδοσιακή πρακτική στη Χαλκιδική και χρησιμοποιούνται αμύγδαλα ή κομμάτια από κόκκινη πιπεριά, και σκόρδο.

Αμύγδαλο: περιέχει υψηλή διατροφική αξία. Το αμύγδαλο, εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ισχυρό αντιοξειδωτικό, παρέχει στον οργανισμό ένα πλήθος από ευεργετικές ιδιότητες.

--
 
BARRELS 220 LITERS
 
TINS 21 LITERS

WHOLE
150KG(NDW)
13KG (NDW)

PITTED
130KG(NDW)
10KG (NDW)

STUFFED
130KG(NDW)
10KG (NDW)

SLICED
130KG(NDW)
10KG (NDW)

* κατόπιν ζητήσεως μπορούμε να κάνουμε ότι συσκευασία θέλετε