peper-olive

Οι ελιές που προορίζονται για γέμισμα μεταφέρονται σε τραπέζια εργασίας όπου έμπειρες εργάτριες τις γεμίζουν με το χέρι. Το γέμισμα των ελιών είναι μια παραδοσιακή πρακτική στη Χαλκιδική και χρησιμοποιούνται αμύγδαλα ή κομμάτια από κόκκινη πιπεριά, και σκόρδο.

Οι φυσικές κόκκινες πιπεριές αποτελούν μια εύγευστη, γλυκιά και ολιγοθερμιδική επιλογή, πλούσια σε βιταμίνες C, Α, Κ και Ε. Οι φυσικές κόκκινες πιπεριές περιεχουν αυξημένα αντιοξειδωτικά και λουτεΐνη που συμβάλλει στην καλή υγεία των ματιών. Χαρακτηριστική Ελληνικη κόκκινη πιπεριά είναι αυτή που καλλιεργείται στη Φλώρινα (Κόκκινη Πιπεριά Φλωρίνης).

--
 
BARRELS 220 LITERS
 
TINS 21 LITERS

WHOLE
150KG(NDW)
13KG (NDW)

PITTED
130KG(NDW)
10KG (NDW)

STUFFED
130KG(NDW)
10KG (NDW)

SLICED
130KG(NDW)
10KG (NDW)

* κατόπιν ζητήσεως μπορούμε να κάνουμε ότι συσκευασία θέλετε